, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })
  • slider PROMOTIE

    - Implant ARDS ( Israel ) – 300 Euro
    - Albire lampa ZOOM Advanced Power – 840 RON

  • Cosmetica dentara PROMOTIE

    - Implant ARDS ( Israel ) – 300 Euro

    - Albire lampa ZOOM Advanced Power – 840 RON

Sistemul ZOOM!Advance este numarul unu pe piata aparatelor de albire profesionala din America, conform ADA (American Dental Asociation), este aparatul cel mai sigur din punct de vedere al calitatii si eficientei putand albi dintii cu pana la 10 nuante intr-o singura sedinta.
Procedeul începe cu acoperirea buzelor si a gingiilor, lasând doar dintii expusi. Medicul dentist va aplica apoi Zoom! Advanced Power gel de albire a dintilor.  Acesta se aplica numai pe smaltul dintelui si este apoi încalzit cu lampa Zoom! Advanced Power. Ingredientul activ în Zoom! Advanced Power este peroxidul de hidrogen in concentratie de doar 25%, care lucreaza pentru a oferi rapid rezultatele dorite. Lampa activeaza gelul, contribuind la patrunderea in  smalt si indepartarea oricarei modificari de culoare fara a schimba structura  dintilor. Când lampa Zoom! Advanced Power este pornita, procesul de albire, care dureaza mai putin de o ora, începe. Rezultatul este vizibil imediat iar albirea este de durata intre 1-3 ani in functie de obiceiurile alimentare.

Intrebari frecvente

1. Albirea imi va afecta structura smaltului sau sanatatea dintilor?
NU. Numeroase cercetari si studii clinice au relevat faptul ca albirea supervizata de un medic dentist este sigura si chiar ca albirea dentara realizata cu produse profesionale are un efect protector pentru dinti datorita continutului perfect dozat de saruri de fluor ce realizeaza concomitent cu albirea o remineralizare a structurilor dure dentare.

2. Cat timp se va mentine albirea?
Dupa urmarea  tratamentului de albire, rezultatele se vor pastra cu aproximatie 2 ani, in functie si de stilul de viata al pacientului.

3. Exista efecte adverse?
In timpul tratamentului de albire a dintilor si dupa poate aparea o usoara sensibilitatea TEMPORARA.

4. Imi va albi si plombele vechi ?
Nu. Albirea dentara este eficienta numai pe smalt . De asemenea, albirea nu va putea indeparta petele datorate fluorozei (intoxicatie cu fluor) sau petele aparute in urma tratamenelor medicale cu Tetraciclina.

5. Isi poate albi oricine dintii?
Aproape oricine, contraindicatiile se refera la pacientii cu probleme parodontale,  obturatii sau lucrari ce trebuie inlocuite sau cei cu o igiena precara. O categorie speciala de pacienti la care este contraindicata albirea este reprezentata de
-femeile gravide si cele care alapteaza
-pacientii care urmeaza un tratament pentru boli grave sau disfunctii ( SIDA , probleme cu imunitatea)
-copii sub 13 ani
-pacientii cu sensibilitate la lumina inclusive PUVA ( Psoralen + radiatii UV ) sau la foto-chemoterapie
-Pacientii care iau medicamente sau substante foto-reactive, chiar si homeopate.