, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })
  • slider PROMOTIE

    - Implant ARDS ( Israel ) – 300 Euro
    - Albire lampa ZOOM Advanced Power – 840 RON

  • Cosmetica dentara PROMOTIE

    - Implant ARDS ( Israel ) – 300 Euro

    - Albire lampa ZOOM Advanced Power – 840 RON

Aparatul ortodontic cu brecketii din safir este cel mai rapid si fiabil mod de a-ti indrepta dintii- ”invizibil”. Acum poti sa-ti traiesti viata si in acelasi timp sa obtii si zambetul pe care totdeauna ti l-ai dorit.
Zilele in care tratamentul cu bracketii metalici erau singura optiune au luat sfarsit. Astazi, doar bracketii din safir pun in balanta necesitatea controlului dentar al medicilor ortodonti si dorinta dumneavoastra de a avea o infatisare profesionala.
Pana mai de curand clasicii bracketii ceramici erau considerati cel mai estetic tratament ortodontic care promitea un zambet clar si curat.
Fiecare bracket este o bijuterie realizata din safir pur, al doilea mineral dupa diamant ca duritate.
Fiecare cristal este prelucrat, ulterior slefuit la temperaturi ridicate, intr-un bracket de o finete superioara , de o claritate incredibila (transparent) si de o duritate exceptionala.
Bracketii din safir va ofera increderea pentru indreptarea dintiilor dumneavoastra intr-un mod invizibil si elegant.
Tratamentul ortodontic reprezinta o investitie foarte buna pentru sanatatea dumneavoastra.