, 'opacity': false, 'speedIn': , 'speedOut': , 'changeSpeed': , 'overlayShow': false, 'overlayOpacity': "", 'overlayColor': "", 'titleShow': false, 'titlePosition': '', 'enableEscapeButton': false, 'showCloseButton': false, 'showNavArrows': false, 'hideOnOverlayClick': false, 'hideOnContentClick': false, 'width': , 'height': , 'transitionIn': "", 'transitionOut': "", 'centerOnScroll': false }); })
  • slider PROMOTIE

    - Implant ARDS ( Israel ) – 300 Euro
    - Albire lampa ZOOM Advanced Power – 840 RON

  • Cosmetica dentara PROMOTIE

    - Implant ARDS ( Israel ) – 300 Euro

    - Albire lampa ZOOM Advanced Power – 840 RON

Cosmetica dentaraDescoperiti un  zâmbet la  care ati  visat mereu
Cosmetica dentara este o ramura a stomatologiei care implica proceduri stomtologice cu scopul de a îmbunatati  zâmbetul dumneavoastra.
Fie ca doriti un uimitor “Hollywood smile”, sau un aspect mai conservator, putem satisface orice nevoie cu gama noastra de tratamente de cosmetica dentara. Un zambet frumos poate avea un impact pozitiv asupra dvs. de încredere si stima de sine asa ca alegeti cosmetica dentara potrivita dorintelor dumneavoastra .

Albirea dintilor a devenit una dintre cele mai populare moduri de a pune in evidenta  zâmbetul dvs. In clinica noastra, va oferim o gama variata de albire a dintilor. Profesionistii nostri va vor oferi toate datele de care aveti nevoie pentru a lua o decizie in alegerea celei mai convenabile metode de albire.

Albirea cu lampa Zoom!Advanced Power Teeth Whitening
Este cea mai moderna si mai eficienta metoda de albire dentara poate albi dintii cu pana la 10 nuante intr-o singura sedinta. Procedeul începe cu acoperirea buzelor si a gingiilor, lasând doar dintii expusi. Medicul dentist va aplica apoi Zoom! Advanced Power gel de albire a dintilor. Acesta se aplica numai pe smaltul dintelui si este apoi încalzit cu lampa Zoom! Advanced Power. Ingredientul activ în Zoom! Advanced Power  este peroxidul de hidrogen, care lucreaza pentru a oferi rapid rezultatele dorite. Lampa activeaza gelul, contribuind la patrunderea in  smalt si indepartarea oricarei modificari de culoare fara a schimba structura  dintilor. Când lampa Zoom! Advanced Power este pornita, procesul de albire, care dureaza mai putin de o ora, începe. Dintii tai sunt în siguranta albiti rezultând un zâmbet cu pâna la zece nuante mai deschis. Descoperiti un  zâmbet la  care ati  visat mereu !

Albirea acasa in gutiere
Sistemele de albire acasa va permit albirea dintilor in  confortul propriei case, dar nu încercati sa folositi acest tratament fara un  consult de specialitate. In urma unei simple consultatii medicul dentist va stabili daca puteti urma acest tratament.
Tratamentul presupune confectionarea unor gutiere in care se va introduce gelul de albit. Gelul va produce oxigen care va patrunde în niste pori minusculi din suprafata smaltului si va indeparta coloratile încorporate în smalt de-a lungul anilor printr-un proces de oxidare. Aflati mai multe despre  albire la domiciliu cu un simplu telefon la clinica noastra.

Albirea in cabinet
Foloseste acelasi sistem ca si albirea la domiciliu doar ca foloseste un gel de albire intr-o concentratie mai mare.

Albirea dintilor devitali
Albirea dintilor devitali  este un tip special de albire, tratamentul este special conceput pentru un dinte frontal modificat de culoare in urma unei afectiuni pulpare sau in urma unui tratament incorect efectuat.
Medicul va analiza cu atentie dintele  pentru a se asigura ca  modificare de culoare este compatibila cu acest sistem de albire . Înainte de a incepe tratamentul de albire, o radiografie a dintelui va fi necesara pentru a verifica tratamentul radacinii (obturatia de canal). Odata ce medicul dentist este convinsa ca dintele este un candidat potrivit pentru albire, un orificiu mic va fi creat în partea din spate a dintelui si în partea de sus a canalului radicular. O captuseala impermeabila va fi plasat peste obturatia de canal si apoi un gel de albire special va fi introdus cu grija in dinte. Tratamentul de albire interna poate necesita mai multe sedinte pana ce dintele capata culoarea dorita. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Fatetele ceramice
In ultimi ani fatetele de portelan au fost frecvent folosite de starurile de la Hollywood dar si de persoane  care isi doresc un zambet perfect. Fatetele realizate din portelan pot fi folosite pentru a schimba nuanta, forma, pozitia sau dimensiunea dintilor dar si pentru a închide sau pentru a reduce spatiile dintre dinti.

Detartrajul cu ultrasunete
Proces nedureros de indepartare a tartrului numai prin vibratii. Atunci când ansa ia contact cu un dinte, undele de sunet se ciocnesc de dinte si acest proces duce la desprinderea tartrului. Apa provenita din ansa apoi spala resturile desprinse de pe dinte. Vârful ansei nu deterioreaza smaltul dintelui .